Showroom

Vloertegels
Een keramische tegelvloer zorgt voor veel woongenot in uw huis. Met of zonder vloerverwarming zorgt de tegelvloer voor veel plezier en gemak. In onze diverse kasten hebben wij een ruime keuze aan vloertegels uit diverse landen. Ook met plavuizen gaan we met onze tijd mee en bieden naast de standaard maten ook de op dit moment moderne grote vloertegels aan.

Natuursteen
Naast keramische tegels is ook natuursteen vertegenwoordigd in onze showroom; een sierraad in uw huis. Met onze kennis en ervaring op het gebied van natuursteen adviseren wij u graag over de diverse soorten en hun mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor advies over onderhoud.

Ten slotte kan de klant een kijkje nemen in de showroom van grote natuursteenbedrijven waar wij mee samen werken zoals Norvold en Michel Oprey & Beisterveld.

Vloerverwarming
Onder een stenen vloer is vloerverwarming bijna onmisbaar.
Al jaren verzorgen wij dit, samen met de firma JK Voerverwarming, als hoofd- of bijverwarming.

Op zoek naar ideeën? Kijk eens naar de foto’s van onze uitgevoerde projecten of kom vrijblijvend langs voor een oriënterend gesprek over de mogelijkheden.

Wandtegels
Ons ruime assortiment wandtegels voor badkamer toilet of keuken is met zorg samengesteld. Naast de bekende Nederlandse merken zoals Mosa en Sphinx hebben wij ook tegels uit o.a. Italie Portugal,en Tsjechië.

Onze leveranciers volgen de trends op badkamer gebied en voorzien ons dan ook regelmatig van de laatste “tegelmode”.

Wij hebben keuze uit tegels met glanzende of matte afwerking in diverse afmetingen van 5 x 5 cm tot 30 x 60 cm en in diverse kleuren en stijlen.